Satunnainen kuva

Ohjelmat

PAINTBALL TIPPAVAARA (Splättis)

Ryhmä tutustutetaan pelivälineisiin, alueeseen sekä sääntöihin. Pelikenttä sijaitsee aivan Tippavaaran metsämajan läheisyydessä . Pelit pelataan joko kahden tai useamman joukkueen turnauksena.

TIPPAVAARA- QUEST

Ryhmä suuntaa Tippavaaran lähimaastoon etsimään sinne piilotettuja rasteja. Apunaan Kartta, kompassi ja GPS-paikannin sekä annetut vihjeet. Rasteilta löytyy tehtäviä, kysymyksiä sekä tavaroita joita tarvitaan viimeisen tehtävän suorittamiseen.

TIPPAVAARA- OPEN

Tippavaaran lähimaastoon on rakennettu hauska ja haastava pelikenttä. Pienen sääntö- ja tekniikka opastuksen jälkeen ryhmä on valmiina koitokseen. Suoritettavia lajeja ovat mm. Maxikroketti, Frisbeegolf, Jousiammunta, Puhallusputki , Metsä golf ym...

POLKUPYÖRÄRETKI

Ryhmä suuntaa oppaan johdolla polkupyörillä upeisiin maisemiin josta löytyy niin helppoja kuin vaativiakin reittejä ryhmän tason mukaisesti. Voidaan toteuttaa myös siirtymistapana Tippavaaraan esim. Petikosta tai Luukista.

KICKBIKE

Ryhmä lähtee opastuksen jälkeen potkuttelemaan hauskoilla kickbike-potkupyörillä. Matka taittuu halki upeiden reittien leppoisasti tekniikkaa hioen. Halukkaat saavat näillä peleillä taatusti hienpintaan. 

KALLIORATA

Serenan alueella toteutettu seikkailu jossa adrenaliini-tasoa nostavat mm. solanylitys ja kalliolaskeutuminen.

KÄDENTAIDOT

Ryhmä perehtyy perinteisiin käsityö ammatteihin ja puhdetöihin. Lisäksi perehdytään erilaisiin solmuihin, valmistetaan vaikka linnunpönttö tai vuollaan kaarnalaiva tai valmistetaan tulukset. Kaikki esineet jäävät muistoksi päivästä. Ennen kaikkea nautitaan käsillä tekemisestä ja yhdessä olosta.


Palaa edelliselle sivulle

 

 


Hiilikävelyn perustana on aina yksilön oma pyrkimys haasteen kohtaamiseen ja pelon
voittamiseen. Hiililläkävelyn avulla ryhmään voidaan myös nostattaa voimakas yhteishenki, joka avaa
ryhmän sisäisiä jännitteitä ja luo siten edellytyksiä parempaan tiimityöskentelyyn. Ohjelma soveltuu
erinomaisesti ryhmähengen kohottamiseen, kick-off tilaisuuden aloitukseksi tai loppuhuipennukseksi ja
vaikkapa tavallisen kokouspäivän erikoisemmaksi päätteeksi.Hiilikävelyn perustana on aina yksilön oma pyrkimys haasteen kohtaamiseen ja pelon voittamiseen. Hiililläkävelyn avulla ryhmään voidaan myös nostattaa voimakas yhteishenki, joka avaa ryhmän sisäisiä jännitteitä ja luo siten edellytyksiä parempaan tiimityöskentelyyn. Ohjelma soveltuu erinomaisesti ryhmähengen kohottamiseen, kick-off tilaisuuden aloitukseksi tai loppuhuipennukseksi ja vaikkapa tavallisen kokouspäivän erikoisemmaksi päätteeksi. LISÄTIETOJA